Asigurarea de accidente

Asigurarea de accidente

Obiectul acestei asigurări îl constituie viaţa şi integritatea corporală a conducătorului autovehicului şi a persoanelor aflate în autovehicul în momentul accidentului, în limita numărului de locuri înscris în actele autovehiculului.

Prin această formă de asigurare se asigură persoanele aflate în autovehicul pentru: deces din accident, invaliditate permanentă din accident. Pentru zilele de spitalizare sau tratament ambulatoriu este prevăzută o indemnizaţie zilnică. Asigurarea este valabilă pe teritoriul României şi în străinătate.

Incheind o asigurare de accidente te protejezi pe tine, dar ii protejezi in acest fel si pe cei apropiati, care in cazul unui astfel de accident de cele mai multe ori suporta alaturi de tine prejudiciile financiare care apar, in special atunci cand este vorba de spitalizare, tratament sau interventii chirurgicale. Accidentele pot avea loc oricand, oriunde. Oricare dintre noi poate deveni victima unui accident, indiferent de natura acestuia. De aceea, te asteptam sa inchei asigurarea de accidente, menita sa te protejeze si sa te scutesca de grijile financiare aferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *