PROFESSIONAL Broker aniverseaza 10 ani de activitate

PROFESSIONAL Broker va sarbatori sambata, 26 aprilie, 10 ani de activitate, prilej cu care principalii sai parteneri si colaboratori se vor reuni la Hotelul Ramada din Sibiu. “PROFESSIONAL Broker s-a cladit prin oamenii sai extrem de bine pregatiti, prin colaborarea excelenta cu companiile de asigurari si prin increderea a sute de mii de oameni asigurati de noi in toata Romania”, a declarat Ioan RUCAREAN, Director Executiv, PROFESSIONAL Broker.

“Pentru noi si cei ce colaboreaza cu PROFESSIONAL Broker, 10 ani inseamna evolutie de trei ori: inseamna multe incercari care au dus invariabil la un nou inceput, inseamna toti oamenii ce au pus umarul la cresterea sigurantei prin asigurari, inseamna performanta si progres, prin seriozitate si promptitudine. Toate astea sunt facute de cele mai multe ori intr-un mediu specific unei economii emergente, un mediu in care tot timpul avem in fata un element de risc, un element necunoscut, ceea ce face si mai mare satisfactia muncii noastre”, a adaugat Ioan RUCAREAN.

Seara de gala din 26 aprilie este dedicata meritelor de exceptie, parteneriatului si performantei. Astfel, evenimentul aniversar va include numeroase momente speciale, precum acordarea premiilor pentru cele mai bune rezultate in piata de brokeraj, demonstratii de dans, lansare de lampioane, tombole si premii surpriza.”Din perspectiva noastra, sunt 10 ani in care am incercat sa respectam si sa aplicam profesionalism in asigurari”, a afirmat Oana BARBU, Responsabil PR in cadrul companiei.PROFESSIONAL Broker se situeaza pe locul 18 in topul companiilor de brokeraj din Romania conform rezultatelor preliminare publicate de revista de specialitate INSURANCE Profile, cu prime intermediate de 44,8 milioane lei (10,15 milioane euro) in anul 2013, in crestere nominala cu 109% fata de 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *